Volledig D10 (AllThingsD) interview met Apple CEO Tim Cook nu online

Archief

We zitten slechts enkele uren voor de WWDC presentatie van Apple in het Moscone West Center in San Francisco. Een prima manier om wat tijd te doden is om het volledige interview van Tim Cook met Wall Mossberg en Kara Swisher op de D10 eens terug te kijken. Het kan je misschien zelfs een kleine indicatie geven wat je vandaag kan verwachten.

Kara Swisher schreef in een artikel op AllThingsD, een blog wat gefinancierd wordt door The Wall Street Journal, dat het eigenlijk de allereerste keer was dat Tim Cook als CEO over de toekomst visie van het belangrijkste en meest invloedrijke bedrijf sprak.

In het interview met AllThingsD sprak Cook over een groot aantal onderwerpen, zoals het geheimhouden van producten (wat trouwens blijkbaar nog scherper gebeurd dan ooit) en de problemen met de arbeidsomstandigheden in de Foxconn productie fabrieken. Ook praatte Cook over het integreren van Facebook in iOS en zijn op de televisie van de toekomst.

In de 100-minuten durende video kun je het volledige interview vinden en een Q&A (Vraag en Antwoord) sessie. De clip is hieronder te vinden, al werkt die helaas niet op iOS apparaten vanwege het gebrek aan flash.

We raden alles fans aan om deze video nog even te bekijken voordat de WWDC gaat beginnen vanavond om 19:00 Nederlandse tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*