Is dit het 7,85-inch scherm van de iPad Mini?

Archief

De technologie website Gizmodo heeft van een bron die sterke zakelijke banden heeft met China een foto ontvangen van wat mogelijk het scherm van de onaangekondigde iPad Mini zou kunnen zijn. Het scherm zal één van de eerste gelekte onderdelen zijn, dat is tenminste als het geen hoax blijkt te zijn.

Volgens de bron van Gizmodo heeft het scherm een grootte van 7,85-inch (diagonaal), dit is in overeenstemming met geruchten die we in de afgelopen voorbij hebben zien komen, gek genoeg betekent dit wel dat Apple opnieuw afscheid gaat nemen van de 4:3 verhouding van de huidige iPad. In een artikel dat eerder vandaag door ons in geplaatst is te lezen dat de iPad Mini meer op de iPhone en iPod Touch zou gaan lijken, zo zou de iPad Mini lichter en dunner zijn. Het is de verwachting dat de iPhone 5 een 4-inch 16:9 scherm gaat krijgen, het is daardoor niet onmogelijk dat de iPad Mini een scherm heeft met vergelijkbare verhoudingen.

Het is natuurlijk niet verkeerd om op te merken dat dit altijd nog altijd geruchten blijven, sommige blijken waar te zijn, maar nog veel meer geruchten blijken later verzinsels te zijn. De foto is ook naar Kyle Wiens van iFixit gestuurd om te kijken of hij er iets meer wijs uit zou kunnen worden, in een reactie liet Wiens weten dat het mogelijk is dat het scherm van de iPad Mini zou kunnen zijn, helaas acht die het ook mogelijk dat het scherm van een andere tablet zou kunnen zijn. Maar welke tablet heeft exact hetzelfde scherm? De bron van Gizmodo blijft beweren dat hij tot op heden alleen nog maar authentieke onderdelen van Apple producten heeft ontvangen, ook zou het om een bekende leverancier van Apple gaan.

Mochten de geruchten waar zijn dan is het toch mogelijk dat de iPad Mini al in productie is gegaan, dit zou ook kunnen betekenen dat we volgende maand dan toch de nieuwe iPhone en de iPad Mini gaan zien. De verwachting is dat de nieuwe iPhone op 12 september door Apple zal worden onthuld, het wachten is in ieder geval begonnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*