Waarom de iPad Mini niet op 12 september zal worden onthuld

Archief

De nieuwe iPhone is als we de geruchten moeten geloven al volledig gelekt, maar volgens verschillende websites zou Apple volgende maand tijdens een speciaal evenement niet alleen een nieuwe iPhone gaan onthullen, maar ook de iPad Mini. Het vreemde is alleen dat we toch op heden nog helemaal niks hebben gezien van de iPad Mini, hierdoor begin ik me steeds meer af te vragen of er wel eens een iPad Mini dit jaar gaat komen; of zou het mogelijk zijn dat de iPhone 5 er toch geheel anders gaat uitzien?

Volgens verschillende bronnen zal Apple volgende maand de nieuwe iPhone, iPad Mini, iPod Nano en iPod Touch gaan onthullen, hoewel dit natuurlijk nog steeds een mogelijkheid is, zullen velen zich wel afvragen waarom we alleen iPhone 5 onderdelen voorbij zien komen? De website iMore en blogger Rene Ritchie hebben al tijden geleden bevestigd dat de 7,85-inch iPad op 12 september zal worden aangekondigd, een reden dat we nog geen onderdelen voorbij hebben zien komen is omdat de iPad Mini simpelweg nog niet in productie is genomen.

The Wall Street Journal heeft eerder al laten weten dat de productie van het Retina-scherm van de iPhone 4/4S al in juni is afgenomen. Een teken dat de productie van de nieuwe iPhone op dat moment gestart is, dit zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat we sinds dat moment ook bijna alle onderdelen van de telefoon voorbij hebben zien komen. Er zijn daardoor nog veel onbeantwoorde vragen over iPad Mini, zo zou de kleinere iPad nog niet klaar zijn voor de productie, omdat Apple nog steeds aanpassingen aan het ontwerp aan maken is. Dit zou natuurlijk de reden zijn dat er tot op heden nog niks gelekt is, de onderdelen worden vaak door leveranciers gelekt, iets wat niet kan gebeuren als de tablet nog niet in productie is genomen.

Het vertragen van de lancering van de iPad Mini brengt een aantal voordelen voor zich mee. Wanneer de iPad Mini in november beschikbaar zal zijn dan zitten bijna in het kerstseizoen, dit zal dus meer sales betekenen, en gebruikers die in september al een iPhone hebben aangeschaft zullen een aantal weken extra krijgen om geld te sparen voor de iPad Mini.

Maar tot op heden is de iPad Mini niks meer dan speculatie, in de komende weken/maanden zullen we zien wat er gaat gebeuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*