Grand Theft Auto: Vice City dit najaar beschikbaar in de App Store

iOS

Grand Theft Auto: Vice City komt later dit najaar naar een select aantal iOS apparaten, ook zal de game beschikbaar zijn op het Android platform. Vice City is een sandbox game die plaats vindt in de jaren 80, en heeft qua looks veel weg van Miami Vice, een populaire televisie serie in die tijd.

Rockstar heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven, maar wisten wel te melden dat de mobiele versie van Vice City een aantal “unieke” verbeteringen zal krijgen en dat de textures van de game volledig zullen worden geoptimaliseerd voor het Retina-scherm van de iPhone en de iPad. Onduidelijk is ook nog op welke apparaten Vice City zal gaan draaien, in de komende weken zal Rockstar dit bekend maken. De mobiele versie van Vice City zal naar verluidt gebruik maken van dezelfde game engine als Grand Theft Auto III voor iOS.

Net zoals de mobiele versie van Grand Theft Auto III is ook Vice City een speciale jubileum editie, deze maand is het namelijk exact 10 jaar geleden dat de game werd uitgebracht. De verkoop van de PlayStation 2 versie ging op 29 oktober 2002 van start, een jaar later werd de PC en Xbox versie uitgebracht. De verwachting is echter niet dat de game aankomende maandag zal verschijnen, maar ergens in november.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*