iPad Mini zal in maar liefst 24 verschillende modellen zijn te verkrijgen

Archief

AppleInsider heeft zojuist een lijst gepubliceerd met maar liefst 24 verschillende iPad Mini modellen, waarvan wordt verwacht dat de tablets op 23 oktober door Apple zullen worden onthuld. De lijst laat zien dat we vier verschillende basisvarianten kunnen verwachten, een opmerkelijke veranderingen aangezien de huidige iPad slechts in drie varianten is te verkrijgen: 16GB, 32GB en 64GB. Het zou kunnen betekenen dat de iPad Mini in de groottes 8GB (P101), 16GB (P103), 32GB (P105) en 64GB (P107) zal zijn te verkrijgen.

Deze varianten worden weer opgesplist in drie verschillende soorten “GOOD”, “BETTER”, en “BEST”. Het lijkt voor de hand te liggen dat Apple naar de mogelijkheden van de kleinere tablet verijst, zo zal er ongetwijfeld een Wi-Fi Only model zijn te verkrijgen en een iPad Mini waarmee ook mobiel kan worden geïnternet. Doordat er drie verschillende soorten zijn is het goed mogelijk dat er een model is met alleen Wi-Fi, een model met Wi-Fi + 3G, en het beste model zou dan Wi-Fi + 4G moeten zijn.

Een andere mogelijkheid is dat Apple twee verschillende 4G-modellen zal uitbrengen, zodat meerdere providers gebruik kunnen maken van de nieuwe technologie. Het verklaart echter niet waarom deze modellen intern bij Apple bekend staan als “GOOD”, “BETTER” en “BEST”. Mogelijk staan deze benamingen voor de opslagcapaciteit van de iPad Mini en zijn staan de varianten P101/P103/P105/P107 juist voor de verschillende hardware modellen . Het lijkt niet in onze ogen in ieder geval niet logisch dat Apple de iPad Mini in vier verschillende groottes zal gaan uitbrengen, aangezien het bedrijf eigenlijk altijd uit gaat van drie verschillende modellen

Net zoals de iPad’s die momenteel zijn te verkrijgen zal er bij de iPad Mini ook kunnen worden gekozen uit een “A” en “B” versie, deze versies staan simpelweg voor zwart of wit. Volgens verschillende geruchten is het mogelijk dat Apple net zoals bij de nieuwe iPhone 5 ervoor heeft gekozen om de aluminium achterkant ook een kleur te geven, echter is er nog niks officieels naar buiten gekomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*