iTunes 11 uitgesteld tot het einde van november

Archief

Apple beloofde in september tijdens de presentatie van de iPhone 5 en iOS 6 dat iTunes 11, de grootste verandering in de afgelopen jaren, beschikbaar zal zijn tegen het einde van oktober. Maar het lijkt erop dat Apple er zeker van wil zijn dat alles ditmaal wel direct in orde is, want iTunes 11 is met een maand uitgesteld. Het bedrijf uit Cupertino bevestigde aan AllThings dat de nieuwe versie van iTunes meer tijd in beslag neemt dan verwacht. Tegen het einde van November kunnen we het volledig vernieuwde iTunes 11 verwachten.

In een reactie aan AllThingsD liet Apple woordvoerder Tom Neumayr het volgende weten:

“De nieuwe versie van iTunes zal langer op zich laten wachten dan verwacht, we willen deze extra tijd gebruiken om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals de gebruiker verwacht. We kijken uit naar de lancering van deze nieuwe versie van iTunes met een simpeler en schonere interface, naadloze integratie met iCloud vóór het einde van november.”

De woordvoerder van Apple weigerde te antwoorden op de vraag of deze vertraging iets te maken heeft met het vertrek van Scott Forstall, een herstructurering die gisteren door Apple werd aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*