Jailbreak voor derde generatie Apple TV lijkt nog ver weg

Archief

Apple fans die geduldig wachten op een jailbreak van de derde generatie Apple TV moeten hun geduld nog iets langer op de proef stellen. Tijdens de jailbreak conferentie die afgelopen weekend plaats vond, werden Apple TV gebruikers met de harde feiten geconfronteerd. Er waren al geen demonstratie video’s te zien van een nieuwe jailbreak voor de derde generatie Apple TV, en nitoTV had zelfs nog minder te melden over een toekomstige jailbreak.

Het enige plus punt was de aankondiging dat er vooruitgang is geboekt met de injection vector, al werden hierover geen verdere details vrijgegeven. De enige informatie van nitoTV was dat gebruikers die wachten op een jailbreak voor de Apple TV 3 beter niet kunnen updaten naar iOS 6 (Apple TV 5.1), maar gebruik blijven maken van iOS 5 (Apple TV 5.0.x).

Iedereen die al wel geüpdatet heeft naar iOS 6 zal zich nog niet al te druk moeten maken. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar of dit ook echt een probleem gaat worden voor de toekomst of niet. Het nitoTV team leek zich er niet al te druk over te maken, maar wanneer je zeker wilt zijn van een Apple TV 3 jailbreak dan is het beter om nog even vast te houden aan iOS 5.

In augustus werd het al bekend dat er een talentvolle groep zou werken aan een jailbreak voor de derde generatie Apple TV. Helaas hebben we van dit project weinig weergehoord, en is het nog maar de vraag of men nog aan een jailbreak werkt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*