Nieuwe iMac’s vanaf 24 oktober beschikbaar

Apple

Volgens MacRumors en AppleInsider zal Apple vanaf 24 oktober de nieuwe iMac gaan verkopen. Het lijkt erop dat het volgende week een drukke week gaat worden voor Apple en ons. Naast de nieuwe iMac, zal Apple naar verluidt ook een nieuwe Mac Mini, 13-inch MacBook Pro met Retina-scherm, en natuurlijk de lang verwachte iPad Mini onthullen.

Eerder deze week schreven we al dat Apple bezig zou met de ontwikkeling van een iMac die dunner zou zijn dan de huidige modellen. Het bericht van vandaag lijkt de geruchten over een lancering op 23 oktober verder te bevestigen.

De website 9to5Mac weet hier aan toe te voegen dat de nieuwe iMac in vier verschillende versies zal te verkrijgen, twee standaard configuraties voor het 21,5-inch model en twee voor het 27-inch model. Helaas zullen niet alle configuraties vanaf dag één beschikbaar zijn, en kan het enkele weken duren voor dat de nieuwe iMac’s zullen worden verzonden. Dit zou worden veroorzaakt door productie problemen met het gelamineerde glas van de dunnere iMac.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*