Vodafone introduceert iPhone 5 abonnementen met 10GB-databundel

Archief

Vodafone is vandaag begonnen met het aanbieden van iPhone abonnement met een onbeperkte databundel, het is in ieder geval de grootste databundel die we tot op heden hebben gezien. Wanneer je tussen 1 oktober tot en met 6 januari 2013 een nieuw iPhone abonnement afsluit bij Vodafone of je contract laat verlengen dan mag je maandelijks maar liefst 10GB data verbruiken. De snelheid zal na het verbruiken van de 10GB wel worden verlaagd naar 32kbps, maar gebruikers hoeven zich niet langer druk te maken over extra kosten. Het is een tactiek die ook vaak gebruikt wordt door andere providers, waaronder T-Mobile, toch is de databundel zo groot dat het schier onmogelijk lijkt om de data volledig te verbruiken.

Het komt niet uit als een complete verrassing, want op verschillende forums werd vorige week al gemeld dat deze promotie in oktober zou worden gestart. Klanten die al een iPhone 5 hebben besteld kunnen alleen gebruik maken van de nieuwe databundel wanneer ze hun huidige contract annuleren, dit houdt ook in dat je opnieuw op de wachtlijst wordt geplaatst, en daardoor nog langer zal moeten wachten op je nieuwe iPhone 5. Het is daarom belangrijk om te kijken hoeveel data je momenteel maandelijks gebruikt, en ook moet je rekening houden dat de abonnementen ook omhoog zijn gegaan in prijs.

Wat je moet weten

  • 10GB databundel actie loopt van 1 oktober tot en met 6 januari 2013
  • De bundel geldt gedurende je volledige contract, wanneer je een contract sluit voor 1 jaar kun je dus 1 jaar gebruik maken van 10GB per maand. Na deze periode zullen de normale databundels weer gelden.
  • De snelheid zal standaard 14,4 Mbps zijn.
  • Na het verbruiken van de 10GB databundel zal Vodafone je internetsnelheid verlagen naar 32kbps.
  • De eerste 12 maanden krijg je 25% korting bij een tweejarig abonnement.
  • Bij Vodafone kun je onbeperkt SMSen en onbeperkt bellen met andere Vodafone klanten.
  • Opzeggen van nieuw abonnement kan binnen 7 dagen.

De nieuwe 10GB databundel van Vodafone geldt niet voor alle abonnement, en zal alleen tijdelijk beschikbaar zijn bij de twee duurste abonnementen. In het onderstaande overzicht kun je exact zien hoeveel data je mag verbruiken, en hoeveel geld je in totaal betaald na 24 maanden. Wij gaan alleen uit van het basisabonnement, extra diensten worden hierin dus niet meegenomen.

[table id=33 /]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*