iOS 6.1 (10B5095F) nu beschikbaar voor ontwikkelaars, geen nieuwe functies?

Archief

Kort na de release van de kleine iOS 6.0.1 update iets meer dan een uur geleden, heeft Apple nu ook de eerste bèta van iOS 6.1 uitgebracht voor ontwikkelaars. De bèta is beschikbaar voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Naast de iOS 6.1 beta bracht Apple ook een nieuwe bèta uit van Xcode 4.6.

Het lijkt erop dat iOS 6.1 vooral is uitgebracht om ontwikkelaars te laten zoeken naar adressen en points-of-interest (POI) in Apple Maps. Daarnaast is er een nieuwe knop toegevoegd in het advertentie menu die je in staat stelt om je identifier te resetten en moet de datum nu overeenkomen met een Passbook pas om relevant te zijn.

Deze nieuwe versie van iOS bevat een update voor Apple’s Map Kit die ontwikkelaars gebruiken om de kaarten dienst in hun iOS applicaties te verwerken. De uitleg van Apple is dat het geüpdatet framework ontwikkelaars nu in staat stelt om te zoeken naar adressen of POI-punten zonder dat locaties exact moeten worden ingevoerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*