Sparrow iPhone-update geweigerd, nieuwe versie alleen beschikbaar voor iOS 6

iOS

Apple heeft een update voor de iPhone versie van Sparrow geweigerd, daarnaast liet het bedrijf aan ontwikkelaar Dinh Viet Hoa ook weten dat de applicatie volledig uit de App Store zal verdwijnen als er geen nieuwe versie zal worden ingediend. Volgens Hoa heeft het team nu de opdracht gekregen om een nieuwe versie van de applicatie uit te brengen die alleen iOS 6 ondersteunt.

Het probleem met Sparrow is dat men gebruik maakt van rich tekst, een functie die wel aanwezig is in iOS 6, maar nog niet in iOS 5 – de versie waarvoor Sparrow nu is gemaakt. De manier waarop deze functies in de applicatie zijn geïmplementeerd schenden de App Store voorwaarden van Apple. Het opmerkelijke is overigens dat er blijkbaar nog steeds een team werkt aan de Sparrow applicatie voor de iPhone, want het bedrijf werd in juli overgenomen door Google, en daarna zouden er alleen nog updates verschijnen om problemen met de applicatie op te lossen.

Echter zijn er na de overname al verschillende updates voor de applicatie verschenen, zo is het met Sparrow nu mogelijk om links via Chrome (iOS) te openen. Een andere update voor de Mac-versie zorgde ervoor dat het Retina-scherm van de nieuwe MacBook Pro en het berichtencentrum van Mountain Lion nu ook door Sparrow wordt ondersteunt.

In de verklaring na de overname liet Leca weten dat de samenwerking met het Gmail team zal leiden tot grotere prestaties. Tijdens die verklaring zei Leca ook dat men niet van plan was om nieuwe functies aan de bestaande Sparrow applicaties toe te voegen. Ondanks dit bericht verschenen er toch enkele updates om de Chrome functie toe te voegen, en ook heeft het team al laten weten aan een update voor de iPhone 5 te werken.

[app id=”492573565″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*