ClockworkMod Recovery installeren op de HTC One X+

Archief

htc-one-x-plusEerder schreven we al hoe je ClockworkMod Recovery kan installeren op de HTC One X en nu is het de beurt aan de nog snellere HTC One X+. In deze tutorial zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je CWM Recovery kan installeren op je toestel. Met ClockworkMod Recovery kun je een hoop extra’s doen zoals het installeren van custom ROMs.

Voordat we beginnen met het installeren van CWM moeten er wel een aantal dingen worden geinstalleerd. Het is daarom belangrijk om de onderstaande lijst goed door te nemen voordat we daadwerkelijk beginnen met de installatie van ClockworkMod Recovery.

Vereisten

Op het moment dat je er zeker van bent dat alles is geïnstalleerd en gedownload kunnen we beginnen met de installatie van ClockworkMod Recovery.

Installatie van ClockworkMod Recovery op de HTC One X+

  1. Selecteer het Fastboot.zip bestand en pak het bestand uit en plaats de zojuist gecreëerde map naar de C: schijf en niet in een andere map.
  2. Kopieer nu de recovery image naar de C:Fastboot map die je in stap 1 hebt gekopieerd.
  3. Schakel je HTC One X+ nu volledig uit.
  4. Het volgende wat we nu gaan doen is de One X+ opstarten in de zogeheten HBOOT modus door de volume omlaag en aan/uit knop tegelijkertijd in te drukken totdat het HBOOT menu verschijnt. Het navigeren in dit menu werkt met de volume knoppen en het bevestigen van een selectie wordt gedaan met de aan/uit knop. Wij kiezen in dit geval voor de optie “Fastboot”.
  5. Verbind je HTC One X+ nu via een USB kabel en wanneer de drivers nog niet zijn geïnstalleerd dan zal Windows dit automatisch voor je doen. Geef het wel wat tijd, want dit proces zal afhankelijk zijn van de snelheid van je computer.
  6. Open nu cmd op je PC door op de startknop te drukken en cmd in te voeren in het zoekvenster of klik op uitvoeren -> cmd. In deze handleiding gaan we er van uit dat je alle bestanden op de C: schijf hebt geïnstalleerd. Voer de volgende commando’s in.
    • cd C:Fastboot
    • fastboot devices
    • fastboot flash recovery_v.0.3.img
    • fastboot reboot-bootloader
  7. Je One X+ zal nu opnieuw opstarten in het HBOOT menu en je selecteert nu “Recovery” om ClockworkMod Recovery op te starten. In dit menu zal je nu custom ROMs en andere mods kunnen installeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*