Aankondiging van HTC M7 in februari, release in maart

Archief

htc-m7-render1Volgens het doorgaans goed geïnformeerde DigiTimes zal HTC begin volgende maand de M7 tijdens een evenement in London officieel gaan aankondigen. Mocht je er in de afgelopen weken nog niks hebben gehoord over de HTC M7, het is waarschijnlijk een codenaam voor nieuwe Android vlaggenschip van HTC. Het zal volgens de laatste geruchten een combinatie moeten worden tussen de Droid DNA en de Butterfly, maar met nog betere specificaties.

Het scherm van zowel de Droid DNA als de Butterfly is een 5-inch 1080p scherm. De M7 zal naar verluidt ook de beschikking hebben over een 1080p scherm, maar deze zelfde resolutie zal worden getoond op een kleiner 4,7-inch scherm. Dit betekent dat het scherm dankzij het kleinere formaat nog meer pixels-per-inch kan tonen; bij de 4,7-inch M7 zal dit resulteren in het indrukwekkende aantal van 468 pixels-per-inch. De processor die al dit geweld moet aansturen is een 1,7GHz quad-core Qualcomm Snapdragon processor. Aan de achterkant zal een 13-megapixel sensor zijn te vinden, hoewel verdere informatie ontbreekt over de gebruikte sensor

DigiTimes weet verder te melden dat de HTC M7 kort na de aankondiging in de winkels zal komen te liggen, dit zal in de tweede helft van maart moeten gebeuren. Gezien de planning lijkt HTC alles op alles te zetten om de M7 uit te brengen voor de lancering van de Samsung Galaxy S IV.

De specificaties van de M7 zijn in ieder geval indrukwekkend te noemen, maar we zullen natuurlijk moeten afwachten hoe de Galaxy S IV van Samsung eruit zal komen te zien. In de afgelopen twee jaar verloor de Taiwenese fabrikant twee maal de strijd met Samsung; in 2011 kon de HTC Sensation zich niet meten met de Galaxy S II en in 2012 leek men met de HTC One X een betere kans te hebben, helaas werd ook deze slag verloren tegen de Galaxy S III.

Zal de derde keer dan toch eindelijk scheepsrecht worden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*