Google Nexus 4 met Android 4.2.2 Jelly Bean getoond in video

Archief

android-4.2.2-nexus-4Er zijn opnieuw Google Nexus 4 toestellen gespot in die op Android 4.2.2 draaien in plaats van op Android 4.2.1 Jelly Bean. Hoewel Google officieel de update nog niet heeft aangekondigd verschenen er vorige week al wel een aantal screenshots van de Google Nexus 4 met Android 4.2.2 Jelly Bean.

De eerste afbeeldingen werden gepubliceerd door de Braziliaanse website Adrenaline.br, ook wist de site te melden de productie in de Braziliaanse fabriek vanaf 11 januari 2013 van start zou gaan. Volgens Adrenaline zou het bedrijf slechts 1.000 Nexus 4 toestellen gaan produceren en dit zouden de eerste apparaten zijn met Android 4.2.2. Op de drie afbeeldingen waren in ieder geval duidelijk drie toestellen te zien met het nieuwe Android 4.2.2 besturingssysteem.

Het was overigens niet de enige bron, want ook PocketNow publiceerde een aantal screenshots die waren genomen van de Nexus 4 8GB met Android 4.2.2. Volgens de website waren deze screenshots genomen door een consument uit Maleisië.

Maar het lek van vandaag is afkomstig uit Tsjechië. De website SmartMania heeft een video geüpload waarin de Nexus 4 te zien is met Android 4.2.2. In de zeven minuten durende video is echter niet duidelijk wat de nieuwe update qua functies aan het besturingssysteem toevoegt.

De Google Nexus 4 is een 4,7-inch smartphone die in oktober 2012 werd aangekondigd. Het toestel is gemaakt door LG en is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor die geklokt is op 1,5GHz. Bij de lancering draaide de Nexus 4 op Android 4.2.1 Jelly Bean. In Nederland zal het toestel helaas niet worden verkocht, maar zullen wij het moeten doen met de LG Optimus G die qua specificaties identiek is aan de Nexus 4.

Update: Video niet langer publiekelijk beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*