Microsoft telt af naar Xbox 720 aankondiging tijdens E3?

Microsoft

xbox-360notextDe Consumer Electronics Show (CES) is nog niet van start gegaan of Microsoft is al begonnen met het aftellen van de dagen naar de E3 gameshow in juni van dit jaar. Het hoofd van de Xbox Live dienst Larry Hyrb (beter bekend als Major Nelsen) heeft op zijn blog een countdown klok geplaatst waarin hij aftelt naar de E3 2013 met de tekst “And it’s on..”.

Volgens velen zou dit weleens een indicatie kunnen zijn dat Microsoft tijdens de E3 later dit jaar iets groots gaat onthullen, en wat voor groots kan Microsoft nog voor ons in petto hebben op het gebied van games? Juist een nieuwe Xbox.

Natuurlijk kunnen we dit niet met zekerheid zeggen, maar wel is het duidelijk dat de huidige Xbox 360 op zijn laatste benen loopt. Nintendo startte in het einde van 2012 al met de Wii U als nieuwe generatie console, en het kan bijna niet anders dan dat de rest snel gaat volgen.

Het lijkt in ieder geval wel vast te staan dat Microsoft dit jaar nog met iets volledigs nieuws gaat komen, en het meest voor de hand liggende is zonder twijfel een nieuwe console. Daarnaast gaan er al tijden geruchten dat Microsoft de nieuwe Xbox nog voor de kerst van dit jaar op de markt wil brengen, een presentatie tijdens de E3 zal perfect in dit schema passen.

Na een aantal magere jaren op het gebied van games en consoles lijken we dit jaar eindelijk weer wat nieuws kunnen verwachten, laten we in ieder geval hopen dat de stap van de Xbox 360 naar de Xbox 720 net zo groot wordt als die van de voorgaande generatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*