PC versie van Grand Theft Auto V bevestigd door Amazon?

Archief

GTA-V-wallpaper-HD-1920-x-1080Volgens Amazon Frankrijk is Rockstar Games wel degelijk bezig met de ontwikkeling van de PC versie van Grand Theft Auto IV. Op de Franse website is de PC versie van de uiterst gewelddadige sandbox game namelijk verschenen voor een prijs van €49,99.

De Franse afdeling van Amazon weet verder te melden dat Grand Theft Auto V zal kunnen worden gespeeld op een PC met Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en zeer waarschijnlijk ook Windows 8. Helaas zijn er op de pagina geen verdere details te vinden over de game. Op dit moment lijkt het dan ook niks meer te zijn dan een tijdelijke aanduiding.

Het is alweer de tweede retailer die denkt te weten over het bestaan van een PC versie van Grand Theft Auto V. Vorig jaar was het al het Nederlandse Game Mania met een advertentie waarin te zien was dat GTA 5 naar de PC zal komen, hierdoor lijkt de kans op een daadwerkelijk fout ook een stuk kleiner te zijn.

Rockstar heeft in ieder geval eerder al aangegeven dat men niet onwelwillend kijkt naar andere platformen dan de Xbox 360 en PlayStation 3. De versie voor de PC lijkt dan ook het meest voor de hand te liggen, vooral wanneer we in ogenschouw nemen dat alle voorgaande delen ook zijn uitgebracht voor de PC.

Wij verwachten echter niet dat de PC versie tegelijkertijd zal worden uitgebracht met de Xbox 360 en PlayStation 3 versie, beide versies voor de console zullen namelijk in de zomer van 2013 moeten verschijnen. Het wachten is in ieder geval begonnen, wil je alles weten over Grand Theft Auto 5? Lees dan onze hands-on.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*