PlayStation 4 aankondiging tijdens Destination PlayStation evenement?

Sony

playstation-logoVorige week schreven we nog dat Sony dan toch eindelijk een einde heeft gemaakt aan het PlayStation 2 tijdperk, daarnaast werd het ook bekend dat de uitnodigingen voor het Destination PlayStation (2013) evenement zijn verstuurd. Tijdens dit evenement zal Sony een hoop nieuwe games laten zien die afkomstig zijn van Sony Computer Entertainment America. Een aankondiging van de nieuwe PlayStation 4 tijdens dit evenement zal echter de grootste verassing moeten zijn, de nieuwe console zal volgens eerdere geruchten ergens in 2014 worden uitgebracht.

Het evenement dat plaats zal vinden in Scottsdale (Arizona, V.S.) loopt van 25 tot 28 februari. Op TechTastic zal je de laatste nieuwtjes kunnen lezen over dit evenement. De grote vraag zal natuurlijk zijn of Sony dan toch eindelijk de PlayStation 4 zal gaan aankondigen, want verschillende bronnen hebben al een lange tijd geleden aangegeven dat het bedrijf werkt aan deze nieuwe console.

haerehr-580x193

De PlayStation 4 zal het in zijn eentje moeten opnemen tegen de opvolger van de Xbox 360, want net zoals met de Wii heeft Nintendo er met de Wii U opnieuw voor gekozen om een eigen weg in te slaan met de bijgeleverde tablet-controller. Het ligt voor de hand dat Sony verder gaat borduren op het succes van de PlayStation diensten in combinatie met de software die je kan vinden op de smartphones van de fabrikant.

Er is tot op heden nog weinig bekend over de nieuwe PlayStation 4, maar wel heeft Sony bevestigd dat de console al een tijdlang in ontwikkeling is. Volgens verschillende bronnen zal de console ook gebruik blijven maken van fysieke media in plaats van dat het alleen mogelijk wordt om games te downloaden naar de harde schijf via de PSN Store. Mogelijk leren we tijdens Destination PlayStation meer over de nieuwe console van Sony.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*