Samsung Galaxy Fonblet smartphone met 5,8-inch scherm gelekt

Samsung

galaxy-player-5.8Samsung Electronics zou weleens een drukke aantal maanden tegemoet kunnen gaan, gezien de vele geruchten over alle nieuwe Android smartphones en tablets die het Zuid-Koreaanse bedrijf nog in de pijplijn zou hebben.

Eerder vandaag is er namelijk nog een nieuw toestel opgedoken op de Samsung fansite SamMobile. Het zou volgens de site gaan om een volgende generatie Galaxy X Cover, en daarnaast zou het bedrijf ook werken aan een aantal nieuwe Galaxy Tab apparaten. Gisteren schreven we al dat Samsung zou werken aan de Galaxy Note 8, een tablet die ook kan worden bediend met de S-Pen en zal worden toegevoegd aan de Galaxy Note lijn.

Ook zou Samsung nog de Fonblet (GT-I9152) in ontwikkeling hebben. Hoewel het op dit moment niks meer is dan een gerucht, moeten we niet vergeten dat Samsung in december de merknaam Fonblet registreerde. SamMobile zegt dan ook dat de informatie is verstuurd door een betrouwbare insider die zegt dat de Fonblet te vergelijken is met de Galaxy Player 5.8, een mediaspeler die momenteel nog niet in Europa is te verkrijgen.

De Fonblet zou een 5,8-inch hebben meegekregen, en heeft de beschikking over twee SIM-sloten. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde website is het de bedoeling dat de Galaxy Fonblet later dit jaar naar Europa gaat komen.

Het enige vreemde aan het bericht is dat het zou gaan om een 5,8-inch met een lage resolutie. In onze ogen een vreemde keuze voor een apparaat dat vooral als mediaspeler moet dienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*