Apple verlaagt prijzen MacBook Pro Retina en MacBook Air

Apple

Apple-logoApple heeft vandaag de prijzen verlaagd van de MacBook Pro modellen met Retina-scherm, en daarnaast de modellen ook nog eens uitgerust met snellere hardware. Het vernieuwde 13-inch MacBook Pro model met Retina-scherm en een 128GB SSD kost nu 1529 euro, een prijsverlaging van maar liefst 250 euro ten opzichte van eerder.

Het snellere 13-inch MacBook Pro model met Retina-scherm met 256GB SSD is nu uitgerust met een snellere 2,6GHz Core i5 processor. Dit model gaat nu over de toonbank voor 1729 euro en is daarmee 17 procent goedkoper in vergelijking met het oude model.

Het goedkoopste 15-inch MacBook Pro met Retina-scherm en 256GB SSD heeft nu de beschikking over een 2,6GHz Core i7 processor in plaats van de 2,5GHz processor van de eerdere versie. Het duurdere modellen is nu uitgerust met 16GB aan RAM en een snellere i7 processor die geklokt is op 2,7Ghz in plaats van 2,6Ghz. Dit laatst genoemde model kost nu 2829 euro, terwijl dit model eerder nog 2899 moest kosten.

Verder zijn ook de overige MacBook Air modellen ook in prijs verlaagd. De 13-inch MacBook Air met een 256GB SSD kost in plaats van 1499 euro nu 1429 euro. Een prijsverlaging van 70 euro.

Deze nieuwe vernieuwde modellen zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Amsterdamse Apple Store, online Apple Store en bij Apple Premium Resellers. Mocht je de MacBook verder willen upgraden dan is dit mogelijk via de online Apple Store.

De vandaag aangekondigde prijsverlagingen hebben zeer waarschijnlijk te maken met de prijs van het flash geheugen, Apple staat erom bekend om deze in grote hoeveelheden te kopen, zodat men later niet te maken krijgen met fluctuerende prijzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*