HTC komt later dit jaar met twee mid-range Android smartphones

Archief

htcHTC kondigde eerder deze week al een persevenement aan op 19 februari, tijdens dit evenement zullen we meer te weten komen over de lang verwachte HTC M7. Het nieuwe vlaggenschip van HTC zal volgens de laatste geruchten een mix worden tussen de HTC Droid DNA en de Butterfly, hoewel de specificaties nog niet bevestigd zijn zal het toestel naar verwachting worden uitgerust met een 4,7-inch 1080p scherm, 4G LTE ondersteuning, 13-megapixel camera, en zal het toestel draaien op Android 4.2.1 Jelly Bean met de nieuwe Sense 5 skin. Maar het bedrijf heeft in 2013 nog meer voor ons in petto.

Op de Twitter account van @evleaks, die in de afgelopen maanden een zeer betrouwbare bron is gebleken, is te lezen dat HTC nog twee andere smartphones in ontwikkeling heeft voor 2013. Naast de M7 zou het bedrijf ook werken aan de M4, die zoals je misschien al verwacht minder krachtig zal zijn. Het mid-range toestel heeft een 4,3-inch 720p scherm, 1,2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon processor, 16GB aan opslagruimte en dezelfde 13-megapixel camera. Het toestel zal moeten profiteren van de groep gebruikers die graag een kleiner toestel zien.

Het andere model, de G2, zal het budget model worden uit de nieuwe line-up. De G2 heeft een 3,5-inch HVGA scherm en een 1GHz processor, helaas is dat alles wat we op dit moment weten. De grote vraag is waarom HTC zich blijf richten op de Android budget markt, vooral wanneer we kijken naar de concurrerende fabrikanten zoals Samsung, Huawei en ZTE.

Volgens @evleaks zullen beide toestellen tijdens de lente van dit jaar worden aangekondigd, een lancering staat gepland in het tweede kwartaal van 2013.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*