HTC website teased met video ontwerp van HTC One (M7)

Archief

htc oneDe HTC One, ook wel bekend als de M7, zal op 19 februari door HTC tijdens een persevenement in Londen en New York officieel worden aangekondigd. Echter lijken we geen grote verassingen te hoeven verwachten, want in de afgelopen weken zijn we al een hoop te weten gekomen over het nieuwe vlaggenschip. Wat we nog niet zeker leken te weten is hoe het apparaat eruit zal komen te zien. Maar dit probleem lijkt te zijn opgelost dankzij een aantal afbeeldingen en video’s die verschenen op de website van HTC.

De afbeeldingen in kwestie zijn gevonden door de HTC website bezoeken en te kijken in de broncode van de klok die aftelt naar de lancering van de HTC One. In de Resources sectie van de website zijn een aantal onduidelijke afbeeldingen te zien van het apparaat, en een aantal teaser video’s. Deze korte video’s zijn door een YouTube gebruiker achter elkaar gezet in een 20 seconden durende video.

In deze video lijkt de door @evleaks gelekte persafbeelding van de HTC One te worden bevestigd. Het geteasde apparaat lijkt gebruik te maken van een metallic unibody met afgeschuinde hoeken, vergelijkbaar met het ontwerp van de Apple iPhone 5 en de BlackBerry Z10.

Daarnaast verschenen er ook een aantal afbeeldingen van wat zeer waarschijnlijk de goedkopere M4 of G2 is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*