HTC Myst is nieuwe Facebook telefoon?

HTC

facebook-smartphoneIn de zomer van 2011 bracht HTC in samenwerking met Facebook de HTC ChaCha uit, een eenvoudige Android smartphone met een fysieke Facebook-knop en een Full-QWERTY toetsenbord. Later dat jaar wist AllThingsD te melden dat de HTC ChaCha nog maar het begin was en dat er nog een aantal andere toestellen in ontwikkeling zouden zijn, waaronder de HTC Myst #UL (eerder ook bekend als de HTC Opera).

De website UnwiredView zegt met een betrouwbare bron te hebben gesproken over deze nieuwe Facebook telefoon, en konden daardoor ook de volledige specificaties bevestigen van de HTC Myst, echter hoeven we geen grote verassingen te verwacht, want de specificaties zijn bijna identiek aan het gerucht dat vorige maand verscheen. De enige belangrijke wijziging lijkt de iets snellere processor te zijn: in plaats van gebruik te maken van de dual-core MSM8930 Snapdragon processor van Qualcomm, gebruikt de Myst een op 1,5Ghz geklokte dual-core MSM8960 processor met 1GB aan RAM en 16GB opslagruimte.

Aan de voorkant van het toestel is een 4,3-inch 720p scherm te zien met een pixel per inch verhouding van 320PPI. Op de achterkant is er gebruikt gemaakt van een 5-megapixel camera, hoewel het nog onduidelijk is of de Ultrapixel technologie gebruikt is voor de HTC Myst, maar gezien de megapixel grootte lijkt dit niet het geval te zijn. Naast de camera op de achterkant beschikt het toestel ook nog over een 1,6-megapixel front-facing camera.

Verder zijn de gebruikelijke connectiviteit opties en functies aanwezig zoals Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, 4G/LTE en HSDPA. Het toestel van HTC zal draaien op Android 4.1.2 Jelly Bean met HTC’s eigen Sense interface en natuurlijk alle Facebook apps, zoals een nieuwe Facebook app, Facebook Messenger, Instagram en meer. De HTC Myst zal ergens deze lente worden uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*