Sense 5 update komt in juni/juli naar HTC One X, One X+ en One S (Android 4.2.2)

Archief

htcHTC is er altijd al goed in geweest om zijn high-end smartphones snel en goed te ondersteunen, en het lijkt erop dat we opnieuw goed nieuws hebben voor diegene die in bezit zijn van een HTC One X, HTC One X+ en HTC One S. Vandaag maakte de doorgaans goed geïnformeerde Twitter gebruiker LlabTooFer namelijk bekend dat HTC de Android 4.2.2 update met Sense 5 voor de HTC One X in juni of juli gaat uitbrengen.

Het is echter nog niet geheel duidelijk of de HTC One X+ en de HTC One S ook in deze periode de Android 4.2.2 update met Sense 5 kunnen verwachten. Een belangrijk deel van de update zal ongetwijfeld bestaan uit Blinkfeed; een nieuw (oneindig) startscherm waarmee je eenvoudig op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuws en social media. De verwachting is overigens niet dat alle nieuwe functies van Sense 5 naar de HTC One X, One X+ en One S zullen komen, want eerder gaf HTC al te kennen dat sommige functies alleen in combinatie werken met de hardware van de HTC One.

De functies die we wel kunnen verwachten op de bovenstaande toestellen is de nieuwe minimalistische Sense klok en interface, echter verwachten wij niet dat functies zoals Zoe of de infrarood-afstandsbediening hun weg zullen vinden naar de HTC One smartphones die in 2012 zijn uitgebracht. Deze functies maken namelijk gebruik van een nieuwe camera-processor en de geïntegreerde infrarood-sensor die verwerkt is in de aan/uit knop van de HTC One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*