Software-update voor HTC One verbetert prestaties UltraPixel-camera

Archief

htc oneDe UltraPixel-camera op de HTC One is slechts één van de vele innovatieve nieuwe functies op de smartphone, en het zou volgens het bedrijf de reden moeten zijn waarom je de smartphone moet aanschaffen. Maar ondanks het prachtige scherm en ontwerp, moeten we toch constateren dat Android apparaten qua camera’s toch nog steeds wat achterblijven in gelijking met de Lumia 920 en iPhone 5. De HTC One zou hier verandering in hebben moeten brengen, echter is dit toch nog niet het geval gebleken.

De camera van de HTC One presteert bij weinig licht meer dan uitstekend, maar in situaties met veel licht zijn de prestaties zelfs teleurstellend te noemen. Het lijkt erop dat er teveel beeldverwerking door het toestel wordt uitgevoerd, waardoor foto’s er op de HTC One vaak wazig en rommelig uitzien. Gelukkig is er goed nieuws voor HTC, want het ziet er naar uit dat de problemen vrij eenvoudig zijn te verhelpen doormiddel van een software-update.

In de review van HardwareZone valt namelijk te lezen dat HTC recentelijk een reviewmodel van de HTC One heeft vervangen met een nieuw model die de software-update had ontvangen, omdat de site al foto’s had genomen met het oude model kunnen we beide versies eenvoudig met elkaar vergelijken. De resultaten spreken zoals je kan zien voor zich.

Het is duidelijk zichtbaar dat de foto’s die genomen zijn met de nieuwe firmware er een stuk beter uitzien. Er zouden nog wel een aantal problemen aanwezig zijn met ISO 800, echter lijken de bovenstaande foto’s door twee totaal verschillende camera’s te zijn genomen. De software-update lijkt er dan ook voor te zorgen dat de HTC toch zijn woorden kan waarmaken met de UltraPixel-camera van de HTC One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*