4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 worden afzonderlijk uitgebracht

Archief

Mochten de geruchten kloppen dan zou Apple van plan zijn om later dit jaar een 4,7-inch en 5,5-inch versie van de iPhone 6, maar deze twee varianten zullen mogelijk niet tegelijkertijd op de markt worden gebracht, want volgens bronnen uit de toeleveringsketen zou Apple de twee modellen niet met elkaar willen laten concurreren. Apple zou niet dezelfde fout willen maken als in 2013, toen het de iPhone 5S en iPhone 5C gelijktijdig introduceerde.

Het is niet voor het eerst dat we geruchten voorbij zien komen die suggereren dat de 5,5-inch iPhone 6 pas in een later stadium zal worden uitgebracht, omdat de productie van het toestel niet geheel vlekkeloos zou verlopen. DigiTimes zegt dat dit overigens niet de reden is van de vertraging, echter blijven verschillende websites en bronnen elkaar tegenspreken, want Bloomberg bracht afgelopen maand het nieuws naar buiten dat de 4,7-inch en 5,5-inch iPhone 6 tegelijkertijd op de markt worden gebracht.

This-is-the-best-looking-iPhone-6-concept-weve-seen-so-far

Kijk je al tijden uit naar de 5,5-inch iPhone 6 dan zal je dus mogelijk nog tot het einde van 2014 of begin 2015 moeten wachten. De 4,7-inch iPhone 6 zal daartegen al tijdens een persevenement in september worden aangekondigd. Onduidelijk blijft altijd nog of de 5,5-inch versie tijdens dit evenement wel zal worden aangekondigd of dat ook dit model een los evenement gaat krijgen op een wat kleinere schaal.

Eerder deze week bracht The Wall Street Journal naar buiten dat Apple voor 2014  een bestelling heeft geplaatst van maar liefst 70 tot 80 miljoen exemplaren van de iPhone 6. De inmiddels nog vaker besproken iWatch zal ook nog even op zich laten wachten en wordt vermoedelijk samen met de nieuwe iPad’s in oktober tijdens een ander Apple evenement gepresenteerd aan de wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*