Werkende iPhone 6 gemaakt uit gelekte onderdelen?

Archief

Feld & Volk publiceerde afgelopen vrijdag al een aantal foto’s van het iPhone 6 logic board met NFC ondersteuning en 16GB opslagruimte, en nu claimt de website zelfs dat het gelukt is om de gelekte iPhone 6 onderdelen met elkaar te verbinden en dat de telefoon zelfs wilde opstarten, nou ja in ieder geval tot het iTunes herstelscherm. Ondanks het feit dat de website een video en wat foto’s heeft gedeeld waarop de iPhone 6 zou opstarten, hebben wij er onze twijfels of dit wel een legitiem lek is, vooral wanneer we het vreemde tandwiel zien verschijnen een fractie voor de telefoon vraagt om een verbinding met iTunes.

De accessoire maker claimt dat het de bovenstaande iPhone heeft geassembleerd van alle ontvangen onderdelen waarop het zijn hand heeft weten te leggen om een eigen luxueuzere versie te maken van de iPhone 6 voor zijn klanten, en wonder boven wonder wilde het toestel ook nog “opstarten”. Voor ons is het duidelijk dat er zoveel mis mee is dat het bijna 100% zeker gaat om het generen van backlinks, in plaats van het tonen van de iPhone 6.

Ondanks het feit dat het niet gaat om een werkende iPhone 6 geeft het geassembleerde apparaat ons wel een goed idee hoe het daadwerkelijke product eruit zal komen te zien op 9 september.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*