OS X Mountain Lion 10.8.1 update wordt in de komende dagen uitgebracht voor Mac ontwikkelaars

Archief

Apple’s nieuwste besturingssysteem voor de Mac, OS X 10.8 Mountain Lion, werd afgelopen maand uitgebracht, in slechts 4 dagen tijd werd de nieuwe versie van OS X al meer dan drie miljoen keer gedownload. De beoordelingen in de Mac App Store zijn tot op heden erg positief. Het is duidelijk dat Apple met OS X 10.8 veel indruk heeft gemaakt.

Ondanks de populariteit van Mountain Lion en de 200 nieuwe functies, zijn er ook een aantal problemen ontdekt, iets wat Apple ook al overkwam met de release van OS X Lion en Snow Leopard, er zijn momenteel een hoop gebruikers die een aantal problemen hebben opgemerkt na de installatie van Mountain Lion op zijn of haar MacBook Air of MacBook Pro.

Veel MacBook gebruikers hebben op de discussie forums van de Apple site geklaagd dat Mountain Lion er voor zorgt dat de accu een stuk korter meegaat in vergelijking met OS X Lion, sommige claimden zelfs dat het batterijleven met 50 procent was afgenomen.

Kort na de release heeft Apple contact opgenomen met deze gebruikers, de medewerkers van het AppleCare team vroegen gebruikers om hun activiteit te loggen, zodat er zoveel mogelijk informatie zo worden verzameld over het probleem.

Gisteren wist 9to5Mac te melden dat Apple een nieuwe update binnenkort zal gaan uitbrengen, versie 10.8.1, deze update zal alle problemen moeten oplossen, onduidelijk is het ook of de Facebook integratie gaat worden geactiveerd.

In het artikel van de website is te lezen dat de testers van het AppleSeed programma, een programma waar normale gebruikers de kans krijgen om beta versies van iOS en OS X te testen, de OS X 10.8.1 update in de komende dagen zullen ontvangen.

Volgens Redmond Pie zullen officiële Mac ontwikkelaars de update ook in de komende dagen ontvangen, zodat ook zij de beta kunnen testen voordat de update publiekelijk beschikbaar is.

Hoewel het nog steeds onduidelijk is wat er precies gaat veranderen, lijkt het erop dat het batterij probleem het belangrijkste punt te zijn voor zowel Apple en het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van OS X.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*