Apple bereidt grootste product launch ooit voor

Archief

 Eén ding is zeker: er gaat in de komende maanden een nieuwe iPhone komen, maar verschillende bronnen hebben al aangegeven dat er dit najaar een groot aantal nieuwe Apple producten aan zitten te komen. De bronnen zijn in het verleden niet altijd even betrouwbaar geweest, dus hoe kunnen we er zeker van zijn dat dit ook echt gaat gebeuren? Volgens AppleInsider is het bewijs te vinden in de financiële resultaten van de Apple leveranciers, zij presenteerden namelijk hun beste cijfers ooit in juli.

In een onlangs vrijgegeven rapport van Topeka Capital Market analist Brian White is te lezen dat de verkoop van Apple onderdelen in de afgelopen maanden met maar liefst 14 procent is gestegen. Dit is bijna twee keer zoveel als de gemiddelde toename van 8,5 procent in de afgelopen zeven jaar. De zogenaamde “Apple Monitor” wordt door het marktonderzoeksbureau gebruik om te kijken hoe de leveranciers van Apple presteren.

Deze informatie wordt gekoppeld aan de bevindingen van White zelf in plaats van dat er alleen van de “Apple Monitor” wordt uitgegaan. Wanneer er nieuwe Apple producten aan zitten te komen dan is dit meestal direct te zien aan de maandelijkse resultaten van deze leveranciers. Een indicatie dus dat er iets nieuws zit aan te komen. Volgens White is het dan ook een teken dat er dit kwartaal een record aantal Apple producten worden aangekondigd.

In de afgelopen weken zijn er verschillende geruchten voorbij gekomen dat Apple dit najaar mogelijk 4 nieuwe producten gaat aankondigen: een nieuwe iPhone, een iPad Mini, iPod Nano, iPod Touch en mogelijk zelfs een nieuwe versie van de huidige iPad met Retina-scherm. De verwachting is dat deze nieuwe producten op 12 september tijdens een speciaal evenement zullen worden onthuld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*