Gamelof onthuld eerste Unreal game voor iOS: Wild Blood

Archief

De op fantasie gebaseerde game Wild Blood komt binnenkort naar iOS en Android, het bedrijf dat de game heeft ontwikkeld heeft vandaag de eerste trailer van de game vrijgegeven.

Gameloft dat Wild Blood heeft ontwikkeld komt dus opnieuw met een game voor smartphones en tablets, in de afgelopen jaren is de studio waarschijnlijk één van de grootste ontwikkelaars geworden van mobiele games. Toch is Wild Blood iets speciaals, het is namelijk de eerste titel die gebruik maakt van de Unreal engine, wat voor prachtige graphics zou moeten zorgen, al is de trailer daar misschien nog geen geweldig voorbeeld van. Over de game zelf is nog vrij weinig bekend afgezien van wat er in de trailer is te zien, zo lijkt het een vrij standaard titel te worden met veel monsters en een held met een zwaard – waar hebben we dat toch eerder gezien? De trailer heeft in ieder geval veel weg van het populaire Infinity Blade dat voor iOS is ontwikkeld. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Gameloft een kijkje neemt naar andere populaire games, zo maakte het al “clones” van Halo en Call of Duty.

Beslis voor jezelf en check de trailer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*