Volg de US Open 2012 met de officiële iPhone en iPad applicatie

Archief

Op maandag is het tennistoernooi de US Open begonnen en natuurlijk is er voor dit belangrijke toernooi ook een speciale applicatie beschikbaar. De app 2012 US Open Tennis Championships kan gratis worden gedownload en is beschikbaar voor de iPhone en iPad, de iPad versie is enkele dagen geleden uitgebracht en de versie voor de smartphone is al geruime tijd beschikbaar. De informatie die je kan vinden in de app is geweldig en is voor elke tennis liefhebber de moeite waard.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de scores live te volgen van de wedstrijden die er op dat moment worden gespeeld. Ook is er een schema beschikbaar waarop makkelijk te zien is welke wedstrijden er dagelijks gaan worden gespeeld en bij de belangrijkste wedstrijden is er ook nog een hoop achtergrond informatie te vinden. Ben je niet zo’n lezer dan zijn er ook video’s en foto’s te vinden, waaronder de persconferenties van de beste spelers.

Een functie die ik nog niet heb uit kunnen proberen zijn de livestreams die ook worden aangeboden, maar dit ligt meer aan het tijdsverschil dan aan de app. Wanneer je een livestream selecteert wordt je direct doorgestuurd naar de officiële US Open website.

Helaas is de app alleen beschikbaar in het Engels, maar we kunnen ook moeilijk verwachten dat alle informatie in tientallen talen beschikbaar is. De derde dag van de US Open gaat vandaag van start waardoor je nog een tijdje van de app kan genieten.

[tab name=’iPhone’][app id=”327455869″][/tab]
[tab name=’iPad’][app id=”554316510″][/tab]
[tab name=’Screenshots’][screens url=”http://itunes.apple.com/nl/app/2012-us-open-tennis-championships/id327455869″][/tab] [end_tabset]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*