BBC iPlayer update maakt downloaden van programma’s mogelijk

Archief

Een nieuwe update voor de BBC iPlayer app zal het in de toekomst mogelijk maken voor abbonee’s om programma’s te downloaden en offline te bekijken zonder extra kosten.

De update wordt na verwachting vandaag uitgebracht voor de iPhone en iPad, Android gebruikers kunnen de update in de nabije toekomst verwachten volgens The Guardian. Het is een verandering waar veel gebruikers op hebben gewacht, op dit moment is het alleen mogelijk om te streamen en programma’s te downloaden op de computer.

Het Britse televisienetwerk zal de update gebruiken om gebruikers programma’s te laten kijken waar ze willen, niet langer zal je je druk hoeven te maken om beperkingen en extra kosten van je mobiele internetverbinding, iets wat vooral een groot voordeel is als je te maken hebt met een datalimiet of wanneer je in het buitenland verblijft.

In een gesprek met The Guardian liets BBC’s Daniel Danker het volgende weten: “De update zal één van de meest irritante beperkingen van de applicatie verwijderen. Met mobiele downloads zal het straks mogelijk zijn om je mobiele telefoon of tablet volledig vol te gooien met uren van de beste BBC-programma’s, kijk ze wanneer je onderweg bent of in het vliegtuig zit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van een internetverbinding of over de kosten van je mobiele dataverbinding.”

Abonnees zullen de programma’s moeten downloaden via een Wi-Fi verbinding, maar downloads via de mobiele dataverbinding staan ook gepland.

De gedownloade programma’s zullen niet altijd beschikbaar blijven op het apparaat. Programma’s zullen zichzelf automatisch na 30 dagen verwijderen, of na zeven dagen nadat ze voor het eerst zijn bekeken.

[tab name=”BBC iPlayer”][app id=”449130604″][/tab]
[tab name=”Screenshots”][screens url=”http://itunes.apple.com/nl/app/bbc-iplayer-global/id449130604?mt=8″][/tab][end_tabset]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*