‘Gelekte’ iPhone 5 toont opstartscherm van iOS

Archief

In minder dan een week tijd zullen we precies weten hoe de nieuwe iPhone 5 eruit gaat zien, gisteren werd namelijk de presentatiedatum van 12 september door Apple bevestigd. Net zoals in de voorafgaande jaren krijgen we in deze week nog met een hoop geruchten en onzin te maken. Eerder op de avond is er al een video op YouTube verschenen waarin iemand beweerd in bezit te zijn van de daadwerkelijke iPhone 5. De video lijkt op het eerste gezicht prima gedaan, maar bij verdere analyse zijn er een aantal punten die niet helemaal lijken te kloppen.

Op YouTube is te zien hoe er een iPhone met een langer scherm wordt vergeleken met de iPhone 4S, zo lijkt de langere iPhone in ieder geval een stuk snel op te starten, wat mogelijk het resultaat is van een snellere processor en 1GB aan intern geheugen.

Het verhaal is op zijn minst sterk te noemen, volgens de Chinese website Vgooo.com heeft iemand per ongeluk zijn handen weten te leggen op een prototype iPhone 5 tijdens een bezoek aan een vriend in één van de Foxconn fabrieken. De bron zegt verder dat de telefoon direct dunner aanvoelt en dat het scherm inderdaad langer is in vergelijking met de voorgangers. Een erg sterk verhaal in onze ogen.

Zoals je in de video hieronder kan zien kan de iPhone niet worden geactiveerd omdat de melding “it is not registered as part of the iPhone Developer Program” op het scherm verschijnt.

Wanneer je naar de linkeronderkant van de iPhone 5 (00:40-00:42) kijkt dan zal je opmerken dat het scherm zich kort over de witte rand van de telefoon beweegt, waardoor het erop lijkt dat de video is bewerkt en dat de animatie op het scherm is geplaatst. Verder ziet de homebutton er in vergelijking met de iPhone 4S ook erg goedkoop uit.

Over een week zullen we het precies weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*