iPhone 5 en iPod Touch komen met panorama foto modus

Archief

iOS ontwikkelaar Will Strafach ook bekend als @Chronic heeft vandaag in een tweet laten weten dat de nieuwe iPhone 5 en iPod Touch een ingebouwde panorama functie hebben. Beide apparaten zullen morgen door Apple worden aangekondigd.

De panorama functie laat gebruikers meerdere foto’s achter elkaar nemen, die vervolgens worden samengevoegd om een panorama foto te maken. Volgens Strafach zal in ieder geval de iPod Touch een panorama functionalteit hebben, maar ook verwacht hij dat de functie beschikbaar zal zijn op de iPhone 5.

Rene Ritchie van iMore heeft ook laten weten dat hij in de afgelopen maanden vergelijkbare informatie heeft ontvangen, maar wist het nieuws niet te bevestigen bij een tweede bron. Een aantal maanden geleden speculeerde Ritchie nog over de mogelijkheid dat de panorama foto modus beschikbaar zal zijn voor de nieuwe iPhone.

Het is niet onwaarschijnlijk dat de iPhone 5 een aantal nieuwe camera functies zal hebben, misschien zal Phil Schiller zelf de nieuwe panorama functie demonstreren aan de pers, en hopelijk nog een aantal andere functies.

De panorama functie is al eerder ontdekt in een eerdere versie van iOS 5, doormiddel van een simpele aanpassing te maken of door het installeren van een jailbreak genaamd Firebreak was het mogelijk om de functie in te schakelen.

Er zijn een groot aantal apps in de App Store beschikbaar die een vergelijke functie aanbieden, maar niks is makkelijker dan een ingebouwde functie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*