Foto’s tonen vermoedelijke behuizing van iPad Mini

Archief

De geruchten over de langverwachte iPad Mini beginnen steeds hardnekkiger te worden, gisteren wist een bron aan Fortune te melden dat de uitnodigingen voor de aankondiging van de iPad Mini op 10 oktober zullen worden verstuurd, en zagen we niet veel later een mockup verschijnen in een video. Vandaag lijken we opdezelfde voet verder te gaan, met onderdelen van het scherm, behuizingen, en meer.

Op de Apple website UrkrainianiPhone zijn vandaag foto’s verschenen van de onderdelen, volgens de website zouden de foto’s zijn gemaakt in een Chinese fabriek, al vragen wij ons af waarom deze onbekende site zijn hand heeft weten te leggen op deze onderdelen.

Wanneer we naar de foto’s bekijken dan zien we dat er net zoals met de iPhone 5 ook bij de iPad Mini gebruikt wordt gemaakt van een Nano-SIM, de Lightning connector in plaats van de 30-pins connector, een aansluiting voor de koptelefoon opzelfde als de huidige iPads, en een plastic stuk aan de bovenkant om de draadloze signalen op te kunnen pikken door de aluminium achterkant. De randen aan de voorkant van de behuizing lijken zoals verwacht ook een stuk dunner te zijn, en ook heeft de foto veel weg van de mockups die we in de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen.

Gisteren kwam ook het bericht naar buiten dat de productie van de iPad Mini zou zijn begonnen in Brazilie, al stellen veel experts hier hun vragen bij. Wanneer dit waar blijkt te zijn, en deze onderdelen komen echt uit China, dan lijkt dit een eerder gerucht te bevestigen dat ook Pegatron betrokken zou zijn bij de productie van de iPad Mini. De geruchten over een kleinere en goedkopere iPad gaan al maanden de ronde, en de vraag lijkt dan ook niet te zijn of de iPad Mini komt, maar wanneer. Het gerucht dat Apple volgende week woensdag uitnodigen zal versturen, zou kunnen duiden op een officiële presentatie op woensdag 17 oktober.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*