Need For Speed Most Wanted racet in oktober naar de iPhone, iPod Touch en iPad (Trailer)

Archief

EA heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun nieuwe Need For Speed Most Wanted game die later deze maand zal verschijnen voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Dit jaar wordt Need For Speed ontwikkeld door de game studio Firemonkeys en gezien de trailer kunnen we consoleachtige graphics verwachten, en ook lijkt de game veel weg te hebben van de Need For Speed Most Wanted game die in 2005 voor de consoles werd uitgebracht.

Er is nog geen releasedatum en prijs door EA vrijgegeven, in de omschrijving is te lezen dat de game in oktober zal verschijnen, maar onduidelijk is nog wanneer dit exact zal zijn, mogelijk heeft dit te doen met de release van de PC, Xbox 360 en PlayStation3 versie. Op het moment dat we meer informatie voor je hebben zul je het direct bij ons lezen, tot dat moment kun je nog even genieten van deze prachtige trailer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*