Google brengt Snapseed update uit voor iOS 6 en iPhone 5 ondersteuning

Archief

Snapseed was en is waarschijnlijk één van de beste foto bewerking applicaties die je kan vinden, en zoals je misschien al wel weet is het bedrijf dat de app heeft ontwikkeld overgenomen door Google, maar dit betekent niet dat iOS gebruikers niet langer van Snapseed gebruik kunnen maken. De applicatie is namelijk zojuist geüpdatet voor het grotere scherm van de iPhone 5 en de ondersteuning voor iOS 6.

Naast de ondersteuning voor iOS 6 en het 4-inch scherm van de iPhone 5, heeft Nik Software ook een functie verwijderd uit de applicatie: ondersteuning voor Flickr. Volgens de ontwikkelaars is dit slechts tijdelijk en moest dit gebeuren om niet de richtlijnen van de Apple Store te schenden. Momenteel zouden er gesprekken gaande zijn met Apple en Flickr om deze populaire functie weer terug te brengen.

Het is niet geheel verrassend om te zien dat Nik Software, het bedrijf dat vorige maand door Google werd overgenomen, nog steeds werkt aan de software voor iOS. Google liet namelijk kort na de overname al weten dat het bedrijf zal blijven werken aan de high-end applicatie en plug-ins van Snapseed. Maar dat de ontwikkelde technologie ook zou worden gebruik voor Google+, het sociale netwerk van de zoekgigant.

Eerder nam Google al de favoriete iOS en Mac email client Sparrow over, hoewel men na de lancering liet weten geen toekomstige updates uit te brengen, verscheen vorige week het bericht dat Sparrow alsnog zou worden geüpdatet om ondersteuning toe te voegen voor iOS 6 en het grotere scherm van de iPhone 5.

[app id=”439438619″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*