Carmageddon nu beschikbaar voor iOS, alleen vandaag gratis!

iOS

In juni kondigde Stainless Games aan dat één van de meest besproken klassiekers Carmageddon naar de App Store van iOS zal komen. Het zou moeten worden gezien als een extraatje omdat de Kickstarter campagne een groot succes is gebleken om de Carmageddon franchise weer tot leven te wekken. Vandaag is het ook exact 15 jaar geleden dat de game werd uitgebracht voor de PC en Mac. Het mooie van dit alles is dat de game vanaf nu te gratis downloaden is in de App Store, wees er wel snel bij want de game is alleen vandaag gratis.

In Carmageddon neem je het op tegen 28 gestoorde tegenstanders in 11 verschillende locaties, en 36 knotsgekke levels. Tijdens het spelen kun je 30 verschillende voertuigen vrij spelen en 27 achievements behalen. Een andere opmerkelijk functie is de ondersteuning voor iCloud, wat ervoor zorgt dat alles wordt gesynchroniseerd tussen je iOS-apparaten. Verder is er Game Center integratie, verschillende besturings methoden, en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om een video te creëren van de gameplay en deze video te uploaden naar YouTube.

Carmageddon is geoptimaliseerd voor het 4-inch scherm van de iPhone 5. De game is universeel wat betekent dat je de game kan spelen op de iPhone, iPod Touch en iPad. Wacht niet te lang en download de game nu!

[tab name=’Carmageddon voor iPhone, iPod Touch en iPad’][app id=”498240451″][/tab]
[tab name=’Screenshots’][screens url=”https://itunes.apple.com/nl/app/carmageddon/id498240451″][/tab][end_tabset]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*