Infinity Blade: Dungeons uitgesteld: Release in 2013

iOS

De game die Apple gebruikte om de grafische mogelijkheden van de nieuwste iPad te demonstreren zal mogelijk pas klaar zijn als de iPad 4 wordt uitgebracht.

Epic Games heeft vandaag aan AllThingsD laten dat Infinity Blade: Dungeons pas in 2013 zal verschijnen. De game zal exclusief beschikbaar zijn voor iOS en zal te spelen zijn op de iPhone en iPad, onbekend is nog welke toestellen dit zullen zijn.

“Sinds het moment dat ons talentvolle team begonnen is met de ontwikkeling van Infinity Blade: Dungeons, hebben ze veel nieuwe ideeën aan de game toegevoegd. Er was ook nog het probleem dat het team van Impossible Studios nog moest worden voorzien van bureaus, stoelen, nietmachines en computers. De start van een nieuwe studio en het implementeren van alle geweldige ideeën heeft meer tijd nodig, daarom zal Infinity Blade: Dungeons in 2013 worden uitgebracht voor iOS.”

Apple gebruikte de nieuwe game van Epic om het Retina-scherm van de nieuwe iPad te demonstreren. De game werd gebruikt om de grafische te tonen van de Apple A5X chip, zo werd er gebruikt gemaakt van HDR graphics en zag de game er vergelijkbaar uit met games die we tegenwoordig zien verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. In de afgelopen jaren is Infinity Blade vaker gebruik tijdens de presentatie van de verschillende iOS-apparaten.

Mobiele games worden ook steeds belangrijk voor bedrijven, zo kondigde Epic in juni aan dat de Infinity Blade games winstgevender zijn geweest dan de Gears of War games voor de Xbox 360.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*