Vintique is Apple’s App van de week, nu gratis te downloaden

iOS

Ben je zat van sociale foto netwerken zoals Instagram, Hipstamatic of anderen? Probeer dan eens Vintique, een speciale mix van vintage filters en bewerkings mogelijkheden. De applicatie laat je uit maar liefst 32 verschillende filters kiezen, stuk voor stuk geven ze je weer een nieuwe keuze hoe de foto eruit moet komen te zien. Naast de filters kunnen gebruikers ook de kleuren, helderheid, contrast, belichting en levendigheid van de foto aanpassen. De foto’s kunnen ook in hoge kwaliteit worden opgeslagen en worden gedeeld met sociale netwerken zoals Facebook of Twitter, maar ook is het mogelijk om de foto’s te importeren via Instagram of ze te versturen via email.

Het mooie van dit alles is dat er weer bijna een nieuwe week is begonnen, en dat er dus een nieuwe App van de week aan zit te komen. Zoals je misschien nu al zal vermoeden is dat deze week Vintique. De uitgebrachte 1.6 update die vorige week door het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Vintique zorgde ook al voor ondersteuning van het 4-inch scherm van de nieuwe iPhone 5.

Vintique zal de komende 7 dagen gratis te downloaden zijn in de App Store, vergeet er dus niet om er op tijd bij te zijn!

[app id=”544556782″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*