iPad Mini zal rond de €300 kosten, vernieuwde iPad met Lightning-connector verwacht

iOS

De website 9to5Mac melde eerder dit weekend dat de goedkoopste iPad Mini met alleen Wi-Fi connectiviteit te verkrijgen zal zijn voor $329 (~€320), de twee duurdere modellen met meer opslagcapaciteit zullen $429 (~€420) en $529 (~€520) kosten.

Er zal net zoals bij de huidige generatie iPad ook een model zijn met 3G/4G connectiviteit. Deze modellen zullen $130 euro duurder zijn in vergelijking met modellen met alleen Wi-Fi, dit betekent waarschijnlijk dat het 16GB model te verkrijgen is voor $459 (~€450), 32GB voor $559 (~€550) en het 64GB model voor $659 (~€640).

Volgens de website is de iPad Mini niet de enige tablet die zal worden aangekondigd, ook zal er namelijk een vernieuwde iPad Retina worden onthuld. Deze revisie zal worden uitgerust met de nieuwe Lightning-connector die we eerder al zagen op de iPhone 5 en straks ook op de iPad Mini.

De prijzen van dit model zullen hetzelfde blijven en ook zal de opslag capaciteit niet worden veranderd. Het is op dit moment onduidelijk of er nog meer gaat veranderen, zo gaan er geruchten dat Apple gebruik zal maken van de IGZO technologie van Sharp, een verbeterde backlight, betere afvoer van de hitte, 4G LTE ondersteuning voor meer landen, en mogelijk zal de tablet worden uitgerust met de Apple A6-processor die momenteel ook wordt gebruikt in de iPhone 5.

Tijdens het evenement dat dinsdag 23 oktober om 19:00 Nederlandse tijd zal plaatst vinden gaat Apple naast de iPad Mini en een vernieuwde iPad Retina ook een 13-inch MacBook Pro, dunnere en snellere iMac en een snellere Mac Mini onthullen. Deze nieuwe Mac’s zullen direct na de presentatie beschikbaar moeten zijn in de online Apple Store.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*