Google Search update brengt Google Now naar iOS

iOS

Google bracht gisteren een update uit voor de Voice Search applicatie van Android met nieuwe Google Now functies voor Android 4.1 Jelly Bean apparaten. Vandaag is het de beurt aan de iOS applicatie, die al een tijdlang heeft moeten wachten op de nieuwe functie. Eén van de betere nieuwe functies is ongetwijfeld de mogelijkheid om naar content te zoeken met je stem, de functie is te vergelijken met Google Now die je kan vinden op de Android 4.1 Jelly Bean apparaten.

De applicatie is natuurlijk het antwoord van Google op de virtuele assistent van Apple: Siri. Het doet in ieder geval niet onder voor de dienst die mogelijk Scot Forstall het hoofd heeft gekost. Naast de mogelijkheid om te zoeken met je stem, zijn er ook de gebruikelijke bug fixes te vinden en een aantal nieuwe verandering en verbeteringen. De nieuwe versie van Google Search met Google Now is nu gratis te downloaden in de App Store.

Volgens Google werkt het zoeken met je stem beter en sneller en kun je gelijk de resultaten in de app bekijken zonder dat je de app hoeft te verlaten. Daarnaast zal Google Search nu beter in staat moeten zijn om je commando’s te herkennen en wordt je stem direct omgezet naar tekst. Ook maakt Google Search nu volledig gebruik van het grotere 4-inch scherm van de iPhone 5 en de nieuwe iPod Touch.

Helaas kan Google Search het ingebouwde Siri niet vervangen, maar in veel opzichten werkt het wel beter dan de dienst van Apple. Google Search ziet er namelijk prachtig uit, herkent meer commando’s en werkt erg soepel. Probeer het eens uit zou ik zeggen.

[app id=”284815942″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*