Creëer een iTunes afspeellijst direct op je iPhone, iPod Touch of iPad

Archief

Sinds de release van iOS 5 hoef je niet langer iTunes te gebruiken om muziek afspeellijsten aan te maken en ze later te synchroniseren met je iPhone, iPod Touch of iPad, omdat dit nu direct kan in de Muziek applicatie van iOS. Het aanmaken van een afspeellijst op je iDevice is een fluitje van een cent, volg de stappen en er kan niks misgaan.

  1. Start de muziek applicatie op je iPhone, iPod Touch of iPad en selecteer het tabblad “Afspeellijst” en klik op “Voeg afspeellijst toe…”.
  2. Geef de afspeellijst een naam en klik op “Bewaar”.
  3. Je zal nu de volledige lijst met alle nummers zien verschijnen die je op je iDevice hebt opgeslagen, klik op blauwe plusje om een nummer aan je afspeellijst toe te voegen.
  4. Selecteer “Gereed” als je klaar bent, en geniet van je afspeellijst.

Je kan daarna natuurlijk ook nog je afspeellijst bewerken als je nieuwe nummers wilt toevoegen, de volgorder veranderen of als je de gehele afspeellijst wil gaan verwijderen.

Na het aanmaken wordt deze afspeellijst ook zonder problemen gesynchroniseerd met iTunes op je PC of Mac. Wanneer het niet automatisch werkt kan dit komen door je persoonlijke instellingen, je kan echter altijd nog handmatig de afspeellijst overzetten naar je computer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*