Gebruik de Led-flits van je iPhone voor notificaties

Archief

Als je net zoals mij bent en je de iPhone de gehele dag op mute hebt staan, dan is er natuurlijk altijd nog de trilfunctie die je op de hoogte houd van nieuwe emails, inkomende gesprekken of natuurlijk SMS berichten. Het gebeurd echter nog weleens dat ik niet in de gaten heb dat de telefoon aan het trillen is, dit gebeurd voornamelijk als je je telefoon op de bank hebt liggen. In iOS 5+ is er echter een nieuwe functie bijgekomen die je op de hoogte kan houden van inkomende gesprekken of berichten. De LED-flitser van de camera kan namelijk meerdere malen oplichten bij een notificatie.

In de korte tutorial leggen we je precies uit hoe je kan instellen dat je de LED-flitser van je iPhone kan gebruiken als notificatie licht. Op het moment dat je een inkomend gesprek, berichten, tweet of andere notificatie binnen krijgt, dan zal de flitser van je camera automatisch beginnen op te lichten.

Het is er gemakkelijk om de ‘Led-flits bij melding’ in te schakelen.

  1. Open het instellingen menu op je iPhone.
  2. Klik op ‘Algemeen’.
  3. Scroll daarna naar beneden net zo lang tot je het menu ‘Toegankelijkheid’ ziet verschijnen.
  4. Selecteer dit menu.
  5. Scroll opnieuw naar beneden tot je de optie ‘Led-flits bij melding’ ziet verschijnen.
  6. Schakel de optie nu in.

Dat was het alweer, bij een inkomende notificatie zal je Led-flitser beginnen op te lichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*