Amazon’s eerste mobiele game ‘Air Patriots’ nu beschikbaar voor iOS

iOS

De grootste online shop ter wereld Amazon is momenteel bezig om verder te groeien in de digitale wereld. Het bedrijf bracht vandaag namelijk de gratis game Air Patriots uit voor de Kindle Fire, Apple’s iOS-apparaten en Google’s Android.

Air Patriots is ontwikkeld door Amazon Game Studios, de studio die in augustus hun eerste sociale game Living Classics for Facebook uitbracht. In Air Patriots kunnen de spelers de controle overnemen van een floot militaire vliegtuigen die met behulp van vingerbewegingen achter de tegenstanders kunnen worden aangestuurd. In tegenstelling tot de traditionele tower defense games, geeft Air Patriots de speler ook de flexibiliteit om hun strategie constant aan te passen door nieuwe vluchtlijnen te tekenen en de vuurkracht opnieuw in te delen wanneer dit het meest nodig is.

Hoewel de ontwikkeling van mobiele games een nieuwe markt is voor Amazon, komt het nieuws niet als een complete verassing. De Kindle Fire HD die aan het begin van september werd uitgebracht, is ook een perfecte tablet om mee te gamen dankzij de gyroscoop en de accelerometer, die gebruikt kunnen worden voor de besturing van games. Daarnaast biedt Amazon ook sociale functies aan zoals leaderboards en de bekende achievements.

Naast de release van Air Patriots kondigde het bedrijf ook Cloud Drive Photos voor Android aan, deze nieuwe app maakt het mogelijk om foto’s te uploaden, op te slaan, delen en ze te bekijken op andere Android tablets. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer de dienst naar iOS gaat komen.

[app id=”556122029″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*