Redsn0w 0.9.15b3 update zorgt voor verbeteringen en bug fixes

iOS

Het iPhone Dev Team heeft vandaag een update uitgebracht voor de jailbreak tool RedSn0w, de update brengt RedSn0w alweer naar versie 0.9.15b3. Hoewel de update kort na release iOS 6.0.1 werd uitgebracht, wordt er geen melding gemaakt over ondersteuning van iOS 6.0.1, en het is dan ook onwaarschijnlijk dat hier rekening mee is gehouden.

De update lijkt vooral een aantal problemen op te lossen, maar ook zou het jailbreaken van je iOS apparaat een stuk makkelijker moeten gaan vanwege een aantal verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update.

iPhone Dev Team:
“Versie 0.9.15b3 lost de redsn0w foutmelding 2601 op, die Windows gebruikers zagen wanneer ze de Restore knop gebruikten. Daarnaast lost het de error 14 foutmelding op, met de Windows versie van iTunes. Wanneer je een baseband hebt opgeslagen, dan is het waarschijnlijk beter om ‘stitching’ te voorkomen en simpelweg de ingebouwde Restore functie van redsn0w te gebruiken (geen iTunes).”

Op dit moment kunnen helaas slechts een handjevol iOS apparaten worden gejailbreaked in combinatie met iOS 6, en dit is dan ook nog eens een tethered jailbreak, wat simpelweg betekent dat je bij een reboot altijd je PC of Mac moet gebruiken. In dit artikel lees je meer over de huidige staat van de iOS 6 jailbreak voor iDevices met de Apple A5 en A6 system-on-a-chip (SOC).

Wil je je iPhone 3GS, iPhone 4 of iPod Touch 4G jailbreaken dan raden we je echter altijd wel aan om de nieuwste versie van redsn0w te gebruiken. Deze kun je op de officiele site van het iPhone Dev Team vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*