iPad Mini en iPad 4 vanaf nu te verkrijgen in Apple Store Amsterdam

iOS

De iPad Mini en de vierde-generatie iPad zijn vanaf nu te verkrijgen in Nederland, om 08:00 openden de deuren zich van de Apple Store in Amsterdam, gelukkig was de gekte een stuk minder in vergelijking met de lancering van de iPhone 5. In totaal stonden er zo’n 100 mensen te wachten, en was de voorraad van de iPad Mini en vierde-generatie meer dan voldoende.

Het goedkoopste iPad Mini model begint bij 329 euro. Dit model is net zoals de andere iPad Mini configuraties uitgerust met een Apple A5 processor en geen Retina-scherm. Volgens een analist zal dit echter niet betekenen dat Apple niet een groot aantal tablets zal verkopen in het eerste weekend. De analist van Piper Jaffray, Gene Munster, verwachte dat het bedrijf rond de 1 en 1,5 miljoen iPad Mini’s zal verkopen in het openingsweekend.

Dit weekend zal echter alleen het Wi-Fi only model te zijn verkrijgen, het model met 3G/4G zal pas twee weken later zijn te verkrijgen.

Naast de kleinere en goedkopere 7,9-inch iPad heeft Apple ook een vierde-generatie iPad (Review) uitgebracht met de nieuwe Apple A6X processor en de Lightning-connector, die ook te vinden is op de iPhone 5 en de iPad Mini.

Het Samsung Retina-scherm is bij dit nieuwe model ook vervangen zijn door een LG-paneel. Eerder gingen er al geruchten dat LG Display in de toekomst vaker zou worden betrokken bij de productie van schermen voor de verschillende iOS-apparaten voor Apple.

De grootste veranderingen zijn echter te vinden onder het scherm, want op het logic board is nu een Apple A6X processor die geklokt is op 1,4GHz en een quad-core GPU heeft met 1GB aan DDR-geheugen.

Apple’s iPad Mini en vierde-generatie iPad (4) zijn nu te verkrijgen in de online Apple Store.

iPad Mini

iPad Mini + 4G

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*