In iOS 6.1 regelt Siri bioscoopkaartjes voor je

iOS

Vorige week bracht Apple de eerste bèta van iOS 6.1 uit voor ontwikkelaars. Op het eerste gezicht leken er weinig nieuwe functies aan iOS 6.1 te zijn toegevoegd, maar nadat ontwikkelaars een aantal dagen aan de slag zijn gegaan met de nieuwe versie, lijkt het er toch op dat we een op zijn minst een aantal nieuwe functies kunnen verwachten.

Kort na de release van de eerste iOS 6.1 bèta werden al een aantal dingen duidelijk, zo is er een nieuwe muziek interface voor het lockscreen en zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd in de Kaarten applicatie van iOS 6. De website 9to5Mac ontdekte gisteren echter nog een nieuwe functie in iOS 6.1, want het lijkt erop dat het straks mogelijk is om met Siri straks kaartjes voor de bioscoop te kopen.

Het enige wat je hoeft te doen is Siri vertellen welke film je wilt zien, hoe laat je de film wilt zien en hoeveel kaartjes je wilt bestellen, daarna zal zij proberen de rest af te handelen. Het betalen zal je echter zelf af moeten ronden via de Fandango applicatie. Dit betekent ook dat de dienst in het begin alleen te gebruiken zal zijn in de Verenigde Staten. Onduidelijk is ook nog steeds wanneer Siri in het Nederlands beschikbaar zal zijn.

De verwachting is echter wel dat de dienst snel zal worden uitgerold naar andere landen, gezien het feit dat dit nog maar de eerste bèta is, kan er in de komende weken nog een hoop gaan veranderen. In iOS 6.0 en iOS 6.0.1 is het momenteel al mogelijk om trailers en reviews van films op te vragen via Siri.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*