Jailbreak-tweak NowNow vervangt Siri met Google Now

iOS

Vorige week schreven we al dat de nieuwe Google Search applicatie is verschenen in de App Store, de Google Now functie was één van de grootste wijzigingen van de update, met de Google Now functie is het namelijk mogelijk om op het web te zoeken met je stem. In verschillende tests bleek al dat Google Now in veel gevallen zelfs beter werkte dan Apple’s eigen Siri, een nieuwe jailbreak tweak probeert hier op in te spelen door Siri volledig te vervangen door de Google dienst.

Het voordeel van Google Now is dat het in veel gevallen sneller reageert en dat de resultaten ook vaak beter zijn, en wij Nederlanders kunnen gewoon in onze eigen taal met de dienst communiceren. De jailbreak tweak NowNow zorgt er voor dat je Google Now overal direct kan openen.

Veel hoef je er niet voor te doen, want NowNow is te verkrijgen via Cydia en na het installeren van de tweak kun je in het instellingen menu een snelkoppeling selecteren om Google Now op elk moment te kunnen openen. In de onderstaande video is te zien dat het uitstekend werkt, en dat de tweak vooral handig kan zijn op oudere iOS-apparaten waar Siri niet beschikbaar voor is.

De NowNow tweak is in de Cydia BigBoss repo gratis te downloaden. Je bent natuurlijk wel een iDevice nodig met een jailbreak en de nieuwe Google Search applicatie, die ook gratis in de App Store is te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*