iOS 6.0.1 nu ook beschikbaar voor iPad Mini en iPad 4 met mobiele data

iOS

In voorbereiding op de lancering van de iPad 4 + 4G en de iPad Mini + 4G heeft Apple al de officiële iOS 6.0.1 IPSW firmware bestanden beschikbaar gesteld. Beide versies hebben build nummer 10A8426 meegekregen, iOS 6.0.1 is momenteel de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor iPhone’s, iPad’s en iPod Touch’s.

De iOS 6.0.1 update werd kort na de lancering van de iPad Mini en de vierde generatie iPad met Retina-scherm uitgebracht en voegt afgezien van een aantal bug fixes en verbeteringen geen nieuwe functies toe.

Veel van de problemen die met de update werden opgelost hadden betrekking tot de iPhone, waaronder het probleem dat de iPhone 5 niet draadloos kon worden geüpdatet. Er zijn echter ook een aantal bugs opgelost die voor problemen zorgden op de iPad en iPod Touch.

In de release notities van Apple is te lezen dat het met iOS 6.0.1 weer mogelijk is om mobiele data voor iTunes Match in en uit te schakelen. Daarnaast behoren de problemen met de Exchange agenda tot het verleden en wordt en wordt er niet langer informatie van één van je Passbook passen getoond op je toegangsscherm.

De iOS 6.0.1 update is beschikbaar voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini en de iPod Touch 4G/5G.

Om de iOS 6.0.1 update te downloaden op je nieuwe iPad kun je één van de links hieronder gebruiken, of de iOS software updater (OTA) gebruiken.

iOS 6.0.1

iPad mini
– iPad2,6
– iPad2,7

iPad 4
– iPad3,5
– iPad3,6

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*