iOS 5.1 update voor Apple TV zorgt voor problemen

iOS

Apple bracht in september een grote update uit voor de tweede -en derde generatie Apple TV. De iOS 5.1 update bracht een aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder ondersteuning voor gedeelde fotostreams.

Maar blijkbaar bracht de Apple TV update meer dan een aantal verbeteringen. Op de forums van de Apple website is namelijk een topic te vinden waar gebruikers voornamelijk klagen over bugs in de firmware update.

Er zouden verschillende problemen zijn gevonden in de update. “Na de update begint het lichtje alleen te knipperen. Na het verwijderen van de netwerkkabel, kan de Apple TV de router niet meer vinden.” Gezien de vele problemen lijkt dit te hebben maken Apple TV, een tijdelijk oplossing is om je router opnieuw te starten. Andere gebruikers kregen de Apple TV weer aan de gang om de mediaspeler te herstellen via iTunes, maar ook zijn er gebruikers die de Apple TV niet meer tot leven kunnen wekken.

Sinds de release van iOS 5.1 in september zijn er meer dan 250 reacties geplaatst en is het topic bijna 30.000 keer bekeken. Het lijkt er dus op dat het probleem bij meerdere gebruikers voorkomt, al is het onduidelijk wat het probleem is, omdat de gevallen variëren van problemen met het verbinden met een Wi-Fi netwerk tot een Apple TV die helemaal niks meer doet.

Een oplossing die voor veel gebruikers lijkt te werken, is om de Apple TV te downgraden naar een eerdere firmware versie. De links voor versie kun je op onze iOS-firmware pagina vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*